Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Roots Manuva

De Britse rapveteraan Roots Manuva is terug met zijn vorige najaar uitgekomen, nieuwe, zesde  album ‘Bleeds’. De gepassioneerde rapper is als een ware muzikale messias “ready to bleed for the art”. Het album bevat producties van Four Tet, Adrian Sherwood, Switch en de jonge, Britse beatmaker Fred. Als geen ander weet Roots Manuva op duizelingwekkende manier hiphop met reggae, techno en funk te laten samensmelten.

‘Bleeds’ is de krachtigste release van Roots Manuva sinds zijn doorbraak met het album ‘Run Come Save Me’ en de track ‘Witness (1 Hope)’. De rapper werkte sindsdien ook samen met artiesten als dj Shadow, Mr Scruff, Jamie Cullum, The Cinematic Orchestra, U.N.K.L.E., Fun Lovin’ Criminals, Leftfield en Gorillaz.

Meer informatie en kaarten op www.paradiso.nl