Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Moke

Fans moesten even geduld hebben maar de Amsterdamse band is terug. Het is dan ook een bijzonder jaar, want naast de nieuwe single en het nieuwe album ‘The Time Has Come’ viert Moke dit jaar ook haar 10-jarig jubileum. ‘The Time Has Come’ laat een frisse en dynamische band horen vol hernieuwde energie. De eerste single ‘Let It Burn’ klinkt groots en weids en is een typische Moke-track inclusief het herkenbare geluid.

De band, bestaande uit zanger/gitarist Felix Maginn, toetsenist Eddy Steeneken, bassist Marcin Felix en drummer Rob Klerkx, heeft zich versterkt met gitarist Robin Berlijn, ook bekend van Fatal Flowers en Kane. De vijfkoppige band zal in het voorjaar toeren door Nederland en de tournee wordt afgetrapt in Doornroosje.

Meer info: www.doornroosje.nl

Bron: Vovert.