Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lil Kleine

Lil Kleine is één van de meest succesvolle en ook besproken artiesten van 2015 door onder meer zijn hit ‘Drank & Drugs’ met Ronnie Flex. De muzikale rebel belooft een drie uur durende show waarin al zijn grote hits aan bod komen. Daarnaast neemt hij tijdens zijn tournee diverse voorprogramma’s mee. Wie dit zijn wordt later bekend gemaakt.

Jorik Scholten, de man achter Lil Kleine, kijkt terug op een overdonderend 2015. ‘Drank & Drugs’ beheerste niet alleen in de Top 40 het gesprek van de dag. Mede door de controversiële clip werd het nummer ook in de Verenigde Staten opgemerkt. In de eerste zeven weken na de lancering werd de clip maar liefst 10 miljoen keer bekeken en inmiddels staat de teller op het dubbele daarvan. Hij was in Nederland de op één na best gestreamde artiest op Spotify en stond op festivals als Lowlands, Appelsap en Solar.

Meer info: www.paradiso.nl

Bron: Vovert.