Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jan Akkerman & Benjamin Herman.

Jan Akkerman is zo goed als Nederlands’ beste gitarist ooit. Als je aan een gemiddelde muziekliefhebber die vraag stelt is de kans groot dat zijn naam genoemd wordt; zeker in het buitenland. Jan Akkerman’s gitaarspel is fenomenaal en nog altijd wordt zijn werk met The Hunters, Brainbox, Kaz Lux en Focus gezien als hoogtepunten uit de Nederlandse rockhistorie. Deze Jan Akkerman zien we vanavond samen met een grootheid uit een heel ander genre op het podium.

Benjamin Herman beweegt zich meer in jazz kringen en dat komt goed uit aangezien hij waanzinning mooi saxofoon speelt en de saxofoon hoor je in dit genre veel terug. Benjamin tourt veel, hetzij met zijn bigband, of met een trio, of een kwartet en als hij niet met zijn eigen bands op pad is is hij te zien met bijvoorbeeld Typhoon; en dit najaar met Jan Akkerman.

Meer info en tickets via http://p60.nl/