Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: CJ Ramone!

De legendarische punkrockgroep Ramones is al bijna 20 jaar gestopt. Toch houdt de laatste bassist van de Ramones, CJ Ramone, de band een beetje in leven. Op 9 augustus komt CJ naar Duycker voor een exclusieve show in Nederland!

Christopher Joseph Ward, beter bekend als CJ Ramone, werd bekend als bassist van de Ramones. Hij speelde van 1989 tot 1996, als vervanger van Dee Dee Ramone. In 2013 bracht CJ met behulp van crowdfunding zijn eerste solo album ‘Reconquista’ uit en begon het tour-bloed weer te stromen. Met niemand minder dan Johnny Two Bags en David Hidalgo Jr. van Social Distortion aan zijn zijde tourt de bassist de hele wereld rond. Maakt je klaar voor een ouderwetse punk avond vol Ramones klassiekers en nieuw werk!