Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Celine Cairo

Celine Cairo’s nieuwe single “Hello Love” is net verschenen en wordt gevierd met een tour, waarbij ook Patronaat wordt aangedaan. ”Hello Love” is onderdeel van haar debuutalbum, dat ze in Los Angeles opnam met Bill Lefler (Dotan, Laura Jansen e.a.). Het album komt naar verwachting na de zomer van 2016 uit.

Voor de échte kenner is singer/songwriter Celine Cairo al lang geen onbekende meer. Ze bracht eerder al twee EP’s uit, waarvan de laatste door FINK geproduceerd werd. Met haar band deed ze een eerste theatertour door Nederland en speelde ze o.a. in New York, Kaapstad, Hamburg, Brussel en bij DWDD. Voor liefhebbers van: London Grammar, Florence & the Machine en Bon Iver.

Meer info: www.patronaat.nl