Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Caro Emerald

Sinds Caro Emerald in 2009 doorbrak met de hit ‘Back It Up’, is het deze Amsterdamse schone voor de wind gegaan. En dan drukken we ons nog zuinig uit. ‘A Night Like This’ werd een vette wereldhit.

Debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ ging zes keer platina in Nederland. En ook buiten Nederland sloeg het debuut in als een bom. De aanstekelijke mix tussen ballroom jazz, mambo, tango en zwoele pop slaat ook op het tweede album ‘The Shocking Miss Emerald’ centraal. Een nieuw album wordt in 2016 verwacht.

Nog niet klaar met feesten na het concert van Caro Emerald? Mooizo, want aansluitend is het Koningsnacht met o.a. Kraak en Smaak en een Silent Disco. en het mooisite? met je concertticket mag je gratis blijven plakken!

Meer info: www.effenaar.nl