Coen & Sander zijn de nieuwe presentatoren van Strandfestival ZAND, dat op zaterdag 24 augustus 2019 plaatsvindt op het strand van Almere. Ook treedt het 538-duo op als DJ-act, waarbij ze het festival feestelijk afsluiten op het hoofdpodium. Met de toevoeging van Coen & Sander is de line-up voor de twaalfde editie van ZAND compleet.

Coen & Sander stonden al vaker op ZAND, maar beleven hun primeur als hosts van het festival. Ze nemen daarbij het stokje over van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge, die de afgelopen edities gastvrouw en -heer waren.

Het nieuwe presentatieduo past in de vernieuwde opzet van het evenement. Naast het vertrouwde hoofdpodium, heeft het festival dit jaar twee nieuwe podia met ieder een eigen muzikaal thema: ZAND Danst en ZAND Feest. De line-up is daarbij flink uitgebreid: in totaal staan bijna twintig acts op ZAND, waaronder André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Maan, Tino Martin, Snollebollekes, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam. Ook is er een speciaal ‘ontdek-thema’, waarbij er op het festivalterrein allerlei activiteiten, terrasjes, beachbarren en winkeltjes zijn te vinden.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. De ‘Vroege Vogel’ kaarten waren dit jaar in een recordtempo uitverkocht. Reguliere kaarten en VIP arrangementen zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl.

Strandfestival ZAND, editie 12Zaterdag 24 augustus 2019, Almere strandMet: André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Maan, Coen & Sander, Tino Martin, Jeroen van der Boom, The Dirty Daddies, Snollebollekes, Lucas & Steve, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Kris Kross Amsterdam en vele anderen.