Nadat de band begin 2015 nog twee Heineken Music Halls uitverkocht, verdween Chef’Special na hun show in de Alpha op Lowlands even van de radar in Nederland. Na een Amerikaanse tour in de herfst en schrijfsessies in Los Angeles en New York keren de heren in 2016 terug naar de clubs in Nederland.

In een razend tempo verkocht Chef’Special deze week de Paradiso uit. Daar worden nu Patronaat, De Oosterpoort, Tivoli Vredenburg, Doornroosje en Hedon aan toegevoegd. De tour zal in mei 2016 plaatsvinden.

Na de release van ‘Passing Through’ (2014) beleefde Chef’Special een bijzondere periode waarbij het album op #1 in de albumcharts binnenkwam, de band scoorde een grote hit met de single ‘In Your Arms’ en het album behaalde de Gouden status.

Eerder dit jaar tekende de band een plantencontract bij het Amerikaanse label Fueled By Ramen / Atlantic Records. Inmiddels is daar een EP uitgegeven met tracks van het album ‘Passing Through’ inclusief de hitsingle ‘In Your Arms’.

06.05 Hedon, Zwolle07.05 Doornroosje, Nijmegen13.05 Tivoli Vredenburg, Utrecht20.05 Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)25.05 Patronaat, Haarlem (extra show)26.05 Patronaat, Haarlem (uitverkocht)