Armin van Buuren is de special guest van het Armada Captivating evenement tijdens ADE 2015. Het feest vindt plaats op 14 oktober in de Undercurrent in Amsterdam, waar Van Buuren optreedt naast een grote verscheidenheid aan artiesten, waaronder Andrew Rayel, Heatbeat, John Dahlbäck en Jochen Miller.

In de afgelopen weken was het nog onduidelijk wie de special guest zou zijn, ondanks een aantal geruchten dat de wereldberoemde Nederlandse dj die rol zou vervullen. Nu is Armin van Buuren’s optreden op het Armada Captivating evenement echter bevestigd, waardoor de line-up een nog groter publiek aanspreekt.

Het Armada Captivating evenement is verbonden aan Armada Music’s sub label Armada Captivating. Het label richt zich op de grote muzikale talenten van dit moment, zonder dat de kwaliteit van de muziek daaronder lijdt. Naast de sterke betrokkenheid met de Trance-scene van vroeger staat Armada Captivating inmiddels ook bekend om een breed scala aan muziekgenres (Trance en Progressive), wat terug te vinden is in de line-up van het aanstaande evenement.