Op zaterdag 27 februari 2016 viert ‘A State of Trance’ haar 15-jarig jubileum in de Jaarbeurshallen in Utrecht. ‘A State of Trance’ is ooit begonnen als radio show van Armin van Buuren en inmiddels uitgegroeid tot het grootse muziek platform ter wereld met wereldwijde festivals. Tijdens ‘A State of Trance’ festival in Utrecht wordt 15-jarig jubileum gevierd, waarbij de muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren komen voorbij met uiteraard optredens van Armin van Buuren en 25 andere dj’s. Het festival wordt live uitgezonden via: astateoftrance.com.

15 jaar geleden begon Armin van Buuren met zijn radio show ‘A State of Trance’. Met inmiddels meer dan 750 uitzendingen, 33 miljoen wekelijkse luisteraars uitgezonden op 100 FM radiostations en met fans uit 84 landen is het nu één van de best beluisterde internationale radioshows ter wereld. Hiernaast worden de “mijlpalen” van deze uitzendingen gevierd met tientallen shows en festivals over de hele wereld, waar honderdduizenden fans aanwezig zijn om live te genieten van Armin van Buuren en andere dj’s. Dit alles al 15 jaar lang. Hiermee schrijft van Buuren geschiedenis in de wereldwijde muziekbranche.

Op zaterdag 27 februari komen tienduizenden fans van over de hele wereld samen tijdens ‘A State of Trance’ Festival. Deze editie wordt extra speciaal! Zo is er een celebration show, waarbij de muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren op een bijzondere manier met visuals en diverse special effects voorbij komen. Ook nieuw talent zal natuurlijk niet ontbreken en als extra hoogtepunt sluit Armin van Buuren het festival groots af met een speciale vinyl set. Het festival belooft gekenmerkt te worden door het allerbeste dat de trance-wereld te bieden heeft.