De Canadese singer-songwriter Andy Shauf komt in maart voor drie shows terug naar Nederland. De tour staat in het teken van zijn nieuwe album ‘The Neon Skyline’. De kaartverkoop start vrijdag 25 oktober om 10:00 via de websites van de zalen.

Andy Shauf is in maart 2020 live te zien in Utrecht, Rotterdam en Nijmegen.26/02 Utrecht – TivoliVredenburg27/03 Rotterdam – Rotown28/03 Nijmegen – Doornroosje

Andy Shauf maakt indruk met zijn eerlijke en persoonlijke liedjes die veelal gaan over hartzeer en eenzaamheid. Zorgvuldig zoekt hij zijn woorden uit, waardoor zijn werk bijna poëtisch klinkt. De ietwat somber aandoende onderwerpen klinken daarom toch warm en toegankelijk.

Ook zijn nieuwe album ‘The Neo Skyline’ volgt deze bewezen succesformule. Andy Shauf bezingt een normale nacht in een stamkroeg waar de barman precies weet wat je wil drinken. Tegelijkertijd gaat het album over het pijnlijke proces van een verloren liefde.

Naast zijn intieme en toch grootse clubshows heeft Andy Shauf in het recente verleden grote indruk gemaakt op de festivalpodia van onder andere Best Kept Secret, Into The Great Wide Open, Grasnapolsky, TakeRoot en Sugar Mountain Festival.