Afrofusion superster Burna Boy heeft zijn nieuwe album ‘African Giant’ uitgebracht. Op de plaat staan onder andere de singles ‘On The Low’, ‘Gbona’, ‘Dangote’ en ‘Anybody’, die ook allemaal met een officiële video terug te vinden zijn op zijn YouTube-kanaal. Burna Boy viert de release van zijn nieuwe album met een internationale tour die op 9 augustus van start gaat in Toronto. Op 24 oktober staat hij in AFAS Live.

Burna Boy is een van de nieuwste sterren in de hedendaagse Afrikaanse muziek en bedenker van het nieuwe genre dat hij ‘Afrofusion’ noemt. De in Nigera geboren Burna Boy bracht eerder een reeks EP’s, singles en mixtapes uit en releasde in 2018 zijn debuutplaat ‘Outside’. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Fall Out Boy, Lily Allen en Major Lazor.

Tracklist African Giant1. African Giant2. Anybody3. Wetin Man Go Do4. Dangote5. Gum Body ft. Jorja Smith6. Killin Dem ft. Zlatan7. Omo8. Secret ft. Jeremih and Serani9. Collateral Damage10. Another Story ft. M.anifest11. Pull Up12. Blak Ryno Skit13. Destiny14. Different – ft Damian Marley and Angelique Kidjo15. Gbona16. On The Low17. Show & Tell ft. Future18. This Side ft. YG19. Spiritual