Over slechts tweeënhalve week (op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart) zal Paaspop als eerste grote outdoor festival van dit jaar de poorten weer wijd open zetten en het festivalseizoen 2016 traditioneel kickstarten. Het festivalterrein aan de De Molenheide in Schijndel transformeert dan geleidelijk tot een kleine versie van Las Vegas, met als einddoel drie dagen en nachten nonstop entertainment in en op dertien podia & area’s waar een even gevarieerd als onweerstaanbaar programma aan 170 acts een podiumplek biedt.

Dat programma is nu zo goed als volledig: Chef’Special, De Jeugd Van Tegenwoordig, Douwe Bob, Fun Lovin’ Criminals, Golden Earring, Jett Rebel, The Prodigy, Saybia, Typhoon, Underworld. Band of Glory, Battle Beast, Bootleg Betty, Bougenvilla, Danny Vera, Dave Vermeulen & Voltage, Drive Like Maria, Gerson Main, Lijn 7, MC Haits, Prunk, Pubquiz, SIMUN, Son Mieux, Soul Cartel, Theater van de Zachte G met o.a. JW Roy en veel, veel meer!

Maxazine is er natuurlijk bij voor een verslag van Paaspop 2016, maar ook jij kan er bij zijn! Maxazine mag een van onze lezers gelukkig maken met 2 combitickets + Camping, zodat je nergens op hoeft te letten (nou ja, je eten en je drinken dan). Winnen doe je eenvoudig: Like Maxazine en deel dit bericht met je vrienden, en laat in de reacties weten met wie jij zou willen gaan! Allebei de namen gaan een week voor Paaspop in de pot en onze lieftallige secretaresse zal dan willekeurig iemand kiezen die namens Maxazine naar Paaspop gaat!